BBQ met Nachtduik

Zaterdag 9 juli hebben we genoten van de jaarlijkse BBQ met Nachtduik op Zandeiland 4 te Vinkenveen. Ontzettend leuk dat er zo een grote opkomst was. We hebben heerlijk gebarbecued, waarbij veel is gekletst. Ook leuk om te zien dat er veel mensen hebben kennis gemaakt met elkaar. Een goede mix van hele nieuwe tot de wat minder nieuwe leden. Voor, tijdens en na de barbecue heeft een aantal mensen ook nog een mooie duik gemaakt. Dit ondanks de wat stevige golfslag.

Ook leuk om te noemen dat ABC Dive ook nog wat cursus heeft gehad rondom de BBQ. Leuk om te melden dat Kim hierbij haar Advanced Open Water brevet heeft  gehaald, gefeliciteerd!

Zonder organisatie geen evenement, daarom wil ik de evenementen commissie hartelijk danken voor de organisatie. In het bijzonder ook Arthur die zijn steentje heeft bijgedragen, als niet EC lid.

De Evenementen Commissie kan echter wel wat versterking gebruiken. Dus vindt je het leuk om te helpen met het bedenken en organiseren van onze evenementen, of je wilt graag weten wat lid zijn van de EC precies inhoud, graag mailen naar info@aquabubblemakerclub.nl. Je bent van harte welkom.

Groeten,

 

John Wiesenekker