AMC-decompressietank-2023

Datum/Tijd
19/03/2023   -   10:00 - 12:00

Locatie
AMC hyperbare geneeskunde <= Klik op de locatienaam om meer informatie te krijgen.

Georganiseerd door :


UMC Tank ‘Hyperbare geneeskunde’

Inschrijven niet meer mogelijk. Evenement is vol.

Datum: 19-03-2023
Tijdstip verzamelen: 10:00 uur
Adres: Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam, verzamelen op het plein na binnenkomst hoofdingang.

Omschrijving:
De duiklocatie is de duiktank van het AMC.

Programma:
We starten met een presentatie over de hyperbare geneeskunde (geschiedenis van de hyperbare geneeskunde, wat doet het Amsterdam UMC dagelijks op de afdeling, wat zijn spoedgevallen en welke duikersziekten zijn er). Dit alles onder het genot van een kop koffie, thee of wat anders.

Na deze presentatie wordt er een droge duik gemaakt in de hyperbare kamer, neem gerust je duikcomputer / horloge mee, er staat een bak met water waar je de duikcomputer / horloge in legt. Camera’s mogen mee mits in een onderwaterhuis. Vergeet ook het logboek niet zodat de droge duik gelogd kan worden en er een stempel van de afdeling ingezet kan worden.

Kenmerken:
Parkeren: betaald parkeren Amsterdam UMC
Voorafgaand aan het maken van de droge duik moet er een medische verklaring van gezondheid ingevuld worden (geen duikkeuring)

Kosten:
Kosten voor dit evenement € 12,50. De vereniging betaald € 5,00 per persoon.
Eigen bijdrage € 7,50 per persoon. Dit moet worden overgemaakt op rekening NL80 INGB  0007437801 t.n.v. Aqua Bubblemaker Club, onder vermelding van je naam & UMC Amsterdam. Zodra de eigen bijdrage is ontvangen is jouw inschrijving definitief. Eigen bijdrage wordt niet terugbetaald bij annuleren. Uiteraard mag je in dat geval iemand anders voor jou in de plaats mee laten gaan.

Info duikstek:
Zie ook de bijlagen met informatie van en over Duiken in het ziekenhuis. Tevens kun je een kijkje nemen op de webpagina van de hyperbare geneeskunde

* Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Vragen: Heb je vragen bel Hans Tabak, tel.nr. 06-53590768 en anders via info@aquabubblemakerclub.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.