BBQ & Nachtduik Eiland 4

Datum/Tijd
09/07/2022   -   19:30 - 23:45

Georganiseerd door :


Graag nodigen wij jullie uit op 9 Juli 2022 voor onze jaarlijkse barbecue & nachtduik. Gezellig samen zijn en onder het genot van een hapje en een drankje met als afsluiting de nachtduik, staat garant voor een grandioze avond welke je niet mag missen. Uiteraard zijn je partner en overige gezinsleden van harte welkom. Inschrijving hiervoor is noodzakelijk zodat we een goede inschatting kunnen maken hoeveel mensen we kunnen verwachten. Voor de barbecue duidelijk aangeven of je vegetarisch bent. De Nachtduik zal vanaf 21:59 plaatsvinden.

De eigen bijdrage is voor leden slechts € 7,50 per persoon, voor niet leden € 12,50 deze kan overgemaakt worden op NL80 INGB  0007437801 onder vermelding van naam & BBQ2022. Zodra we deze hebben mogen ontvangen is jouw inschrijving definitief.

Drankjes zijn voor rekening van de vereniging.

Tip: neem je eigen stoel mee

Barbecue tussen 19:30 en 22:00.
Nachtduik vanaf 21:59.

Duikers zonder nachtduikervaring moeten er voor zorgen uiterlijk 21.30 uit het water te zijn, het is dan al aardig donker onder water. De zon gaat 21.59 onder. Dit betekend dat de mensen die een echte nachtduik willen maken zullen moeten wachten tot 22:00.

ALGEMENE INFO

Zandeiland 4 in de Vinkeveense Plassen is een van de mooiste duikstekken in Nederland. Je hebt een vergunning nodig om in Eiland 4 te mogen duiken, maar daar krijg je wel goede voorzieningen en prachtig duikwater voor terug. Het duikgebied ligt in een afgebakende zone waar geen andere watersporters worden toegelaten. Het zijn vooral het heldere water en de prachtige onderwaterwereld die het duiken in Eiland 4 tot een groot plezier maken. Eiland 4 is ook de duikplaats bij uitstek om vissen te spotten. Tussen de vele objecten zie je snoeken, baarzen en scholen witvis. De bus, die hier ligt, is een van bekendste duikobjecten in Nederland.

Je gaat bij Eiland 4 te water vanaf een steiger. Onderwater kom je in een uitgebreid onderwaterparcours terecht met allerlei objecten, waaronder een baggerschuit, een kotter, speeltoestellen en natuurlijk de bus. Kijk in de bus als je kans wil maken om een grote snoek te spotten. Voor de vergunning en het vullen van je fles kun je terecht bij het aan de plas gevestigde duikcentrum Airdiving.

KENMERKEN

Naam: Zandeiland 4
Adres: Baambrugse Zuwe 143 B Vinkeveen
Vergunning: Airdiving

Parkeergelegenheid is ruim aanwezig

Afstand: +/- 10 tot 25 meter
Faciliteiten: omkleedruimten, steiger, toilet, verhuur, vulstation,
AED hangt in het toiletgebouw
Geschikt voor: Beginnende, gevorderde en mindervalide.
Stroming: Geen
Duiksoort: Kantduik
Diepte: 55 meter
Zicht: 4 tot 12 meter
Leven: Modderkruiper, paling, rietvoorn of ruisvoorn, slak, snoek, baars, snoekbaars, zoetwaterkreeft.

Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Vragen: Jan Schuurkamp 06-80181930 / Arthur van Leeuwen 06-54920292 of via  info@aquabubblemakerclub.nl

Corona Disclaimer:

  • Als je op basis van de RIVM maatregelen in isolatie of quarantaine moet gaan kom dan ook niet naar de training of  het evenement.
  • Kijk voor de actuele informatie op de site van het RIVM.

Met het inschrijven voor deze training of dit evenement bevestig ik, dat ik me houd aan alle regels conform covid-19.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.