Bootduik Zeeland-2023

Datum/Tijd
13/08/2023   -   08:00 - 16:00

Georganiseerd door :


Bootduik Zeeland

Datum: 13 augustus 2023
Tijdstip verzamelen: 08.00 uur
Adres: Jachthaven Den Osse 3, 4318 NA Brouwershaven

Omschrijving: De MS Theo wordt al sinds 15 jaar verhuurd aan duikverenigingen. Op deze duikdag vertrekt de boot om 9.00 uur vanuit de haven van Den Osse. Om 17.00 uur zijn we weer terug in de haven. Er worden op deze dag 2 duiken gemaakt. Waar er die dag gedoken wordt is afhankelijk van het weer en wordt in overleg met de duikleiding besloten. Ook is er een vulcompressor aan boord, waar je tussen de duiken door je fles kan laten vullen. Er staat aan de wal een vulstation, mocht je vergeten zijn je fles te vullen, kan dit nog voor vertrek.

Kenmerken
Parkeren: bij de haven
Beschikbare faciliteiten: toilet, omkleedruimte etc.
Stroming: nee
Bodem: zand, basaltblokken
Aanwezig leven: kreeft, garnaal, krab, zeester
Er kunnen maximaal 40 personen mee.

Inschrijven kan tot uiterlijk 01 augustus 2023. Wil je je na deze datum nog aanmelden neem dan vooraf contact op met Hans Tabak, gegevens staan onderaan het bericht.

De eigen bijdrage voor deze bootduik is € 25,00 per persoon.
Dit bedrag moet worden overgemaakt op rekening NL80 INGB 0007437801 t.n.v. Aqua Bubblemaker Club, onder vermelding van je naam & Bootduik Zeeland. Zodra de eigen bijdrage is ontvangen is jouw inschrijving definitief. Eigen bijdrage wordt niet terugbetaald bij annuleren. Uiteraard mag je in dat geval iemand anders voor jou in de plaats mee laten gaan.

Bijzonderheden: er is een kantine aan boord, waar tussen de 2 duiken in de inwendige mens versterkt kan worden. (contant op eigen kosten)

* Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Heb je vragen dan kunnen deze gesteld worden aan Hans Tabak, telefoonnummer 06-53590768 of anders via info@aquabubblemakerclub.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.