Dive challenge-2023

Datum/Tijd
26/11/2023   -   10:00 - 16:00

Georganiseerd door :


Zondag 26 november reizen wij af naar Enkhuizen!

Wij zijn vandaag te gast bij de duiktorens van Totally Scuba. In deze torens krijgen duikprofessionals doordeweeks les. Een hele gave locatie om een keer een kijkje te nemen!

Op deze dag hebben wij de torens voor onszelf. Er zijn twee duiktorens, een van 3,5 meter en één duiktoren van 9 meter (beide met een diameter van 6 meter) die met elkaar verbonden zijn door een ondiep tussenstuk (130 cm). Met het kraakheldere water en een watertemperatuur van 21 graden zijn de torens ideaal voor duikactiviteiten voor sportduikers.

In de toren van 3,5 meter diep gaan wij de dive challenge doen! Dit gebeurt in buddyparen van 2 of 3. Het team dat het snelste is, wint de eeuwige roem!

De anderen hoeven zich niet te vervelen, want je kan gewoon duiken in de andere toren en daar je skills oefenen en je bouyancy. Ook kunnen wij de challenge volgen boven water met de camera’s die in de duiktoren hangen.

In de duiktorens zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Kleedruimte & toiletten
  • Vulstation (vullen tegen vergoeding: 0,75 per Liter)
  • De duiktorens zijn via brede trappen bereikbaar. Er is een goederenlift aanwezig om je duikspullen naar boven te transporteren.
  • Je kunt (gratis) parkeren bij de duiktorens.

Kijk hier voor een korte impressie:

https://youtu.be/4oQi-8Omauk?si=-alkRzDOLFhUm54_

Nuttige info:

Wij verzamelen om 10:30 bij de Duiktorens

Adres: Voorland 13, 1601 EZ Enkhuizen

Parkeren: Rijd via het hek langs de loods, direct na de loods is parkeergelegenheid.

Je kunt gewoon de duiktorens inlopen, volg de trappen naar boven. Je komt vanzelf bij het water uit.

Aanmelden: 

Aanmelden kan tot en met zaterdag 18 november.

Kosten: 

De Divechallenge kost 25 euro per persoon

De eigen bijdrage hiervoor is 10 euro

Flesvullingen komen voor eigen rekening.

 

Dit bedrag moet worden overgemaakt op rekening NL80 INGB 0007437801 t.n.v. Aqua Bubblemaker Club, onder vermelding van je naam & Divechallenge. Zodra de eigen bijdrage is ontvangen is jouw inschrijving definitief. Eigen bijdrage wordt niet terugbetaald bij annuleren. Uiteraard mag je in dat geval iemand anders voor jou in de plaats mee laten gaan.

Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid.

 

Heb je vragen dan kunnen deze gesteld worden aan Martijn Kok, telefoonnummer 06-46976042 of anders via info@aquabubblemakerclub.nl

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.