GetWet-2023

Datum/Tijd
30/04/2023   -   10:00 - 17:00

Locatie
Get Wet Rotterdam <= Klik op de locatienaam om meer informatie te krijgen.

Georganiseerd door :


Get Wet Maritiem Indoor-Training

Datum: 30-04-2023
Tijdstip verzamelen: 10.00 uur
Adres: STC-KNRM Quarantaineweg 98, 3089 KP Rotterdam – Heijplaat. Zie ANWB bord Havens 2621-2646

Omschrijving:
Get Wet Maritiem verzorgt al meer dan 35 jaar de succesvolle maritieme indoortraining voor watersporters uit Nederland, Duitsland en België. De training wordt uitgevoerd op de Heijplaat in Rotterdam in het grote overdekte zoetwater trainingsbad van STC-KNRM. Het zwembad heeft een gemiddelde watertemperatuur van ± 24 graden Celsius. De afmetingen van het zwembad zijn: lengte 30 m, breedte 14 m, diepte 3 m. Deze trainingslocatie is uniek in Nederland en zeer goed bruikbaar voor het trainen van watersporters. Als eindoefening hebben we een uur windkracht 7, storm, golven van 1½ meter, duisternis en bliksem.

Programma:
Verzamelen 10.00 uur bij Get Wet
Einde training +/- 15.15 uur
Einde evaluatie +/- 16.00 uur

Kenmerken:
Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Rij hiervoor het trainingscentrum voorbij, 1ste weg rechts, na 100 meter rechts het parkeerterrein op. Neem direct je benodigde spullen mee. Loop 50 meter voorbij de slagboom en ga daar direct linksaf en door de glazen deuren naar binnen. Hier zijn de kleedkamers om je duiktas en eventueel jas neer te hangen. Er zijn hier ook lockers. Ga zonder duiktas de trap op naar het restaurant voor de brunch.

Kosten:
Kosten evenement € 85,00 per persoon. Vereniging betaald € 50,00 per persoon.
Eigen bijdrage voor dit evenement is € 35,00 per persoon. Dit moet worden overgemaakt op rekening NL80 INGB  0007437801, t.n.v. Aqua Bubblemaker Club, onder vermelding van je naam & Get Wet 2023. Zodra de eigen bijdrage is ontvangen is jouw inschrijving definitief.
Let op! Als de inschrijving definitief is kan deze niet meer worden geannuleerd.
Door de eigen bijdrage over te maken, verplicht je je ook om de € 50,00 die de vereniging betaald te betalen als je door omstandigheden verstek moet laten gaan.
Uiteraard mag je in dat geval iemand anders voor jou in de plaats mee laten gaan.
De verplichting tot terugbetalen vervalt als Get Wet de trainingsprijs aan de vereniging terugbetaald.

Deze dag is inclusief een uitgebreide brunch en in de pauze thee, koffie, koekjes en een certificaat. Wil je als toeschouwer of fotograaf mee, dan zijn de kosten € 20,00 per persoon inclusief de uitgebreide brunch en in de pauze thee, koffie en koekjes.

Bijzonderheden:
Zelf meenemen!!! Een neopreen duikpak en schoentjes (geen shorty) i.v.m. de watertemperatuur van 21 graden wordt een pak van 5 tot 7 mm geadviseerd.
Huren kan ter plaatse ook. Als je huurpakken nodig hebt, wil je dan minimaal 3 dagen van tevoren lengte, gewicht en schoenmaat doorgeven aan Get Wet. En of je een dame of heer bent. Het huurbedrag is € 15,00 per persoon.

Info duikstek:
Zie ook de bijlagen met informatie van en over Get Wet. Tevens kun je een kijkje nemen op http://www.getwet.nl/index.php/duikers/maritieme-trainingen/
Bijlagen:
Get Wet maritieme indoortraining
Get Wet foto impressie
Get Wet folder

* Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Vragen:
Heb je vragen bel Hans Tabak, tel.nr. 06-53590768 en anders via info@aquabubblemakerclub.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.