Jeugd bootduik – Geannulceerd –

Datum/Tijd
09/07/2022   -   09:00 - 15:30

Locatie
Vinkeveen Zandeiland 4 <= Klik op de locatienaam om meer informatie te krijgen.

Georganiseerd door :


Op zaterdag 9 juli a.s. organiseert de Aqua Bubblemaker Club speciaal voor haar jeugdleden een bootduik. Door onvoldoende deelnemers hebben we helaas moeten besluiten de jeugdduik te annuleren.

LET OP! Na deze jeugdduik is er ’s avonds de club BBQ met aansluitend een nachtduik op zandeiland 4.

Op de duikstekken bij de eilanden 8 en/of 9 in Vinkeveen gaan we te water. Je vindt hier kleine wrakjes en vis. Helder is het zeker! Dit omdat het nog lekker rustig is op deze duikstekken.

Deze duik is speciaal voor onze jeugdleden tot 18 jaar.
Ouders mogen uiteraard op deze dag met hun kind mee duiken.
De Aqua Bubblemaker Club zorgt indien nodig voor adequate begeleiding.

Als het jeugdlid nog niet beschikt over een eigen duikuitrusting dan wordt dit verzorgt door de vereniging, zo mogelijk via het ABC Divecenter.

Geef dus tijdens het inschrijven aan welke duikuitrusting je nodig hebt. Om alles op tijd voor elkaar te hebben moet je dit uiterlijk 11 juni 2022 bekend gemaakt hebben. Maak je het later bekend dan kunnen we niet garanderen dat er een duikuitrusting voor je klaar staat.

Mee duikende ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen duikuitrusting.

We verzamelen bij de boothelling op zandeiland 4, Baambrugse Zuwe 143 in Vinkeveen. Om 09.00 uur zorg je dat je hier volledig klaar staat. Je duikset is dan al opgebouwd en je duikpak heb je half of helemaal aan.

Vanaf 09.00 uur worden we met een boot overgezet naar de eilanden 8 of 9. Per duiker gaat er 1 duikfles mee. Plek voor stoelen hebben we niet. Uiteraard kan er wel een klein tasje of koelboxje met benodigdheden mee. Denk aan iets te eten/drinken of een versnapering. Wij gaan uit van zonnig weer dus denk ook aan zonnebrand.
Nadat de eerste groep is overgevaren komt de boot terug voor de tweede groep.

Organisatie:
Tussen de duiken door wordt er een keer overgevaren om de duikflessen te vullen voor degene die een tweede duik wil maken.
De lunch wordt door de Aqua Bubblemaker Club verzorgt!
Geef dus aan als je vegetarisch bent of een dieet hebt

Waarschuwing:
Het zijn geen afgesloten duikgebieden, dus denk aan het meenemen van een DSMB of duikvlag op boei.

Locatie: Vinkeveen Eiland 4, Baambrugse Zuwe, vertrek vanaf boothelling achter op parkeerplaats. Duiken voor of vanaf de eilanden 8 of 9.
Vergunning is voor deze eilanden niet nodig.

Kosten: Gratis voor de jeugdleden
Begeleiders € 10,00 bijdrage voor de brandstof van de boot.
S.V.P. contant en gepast meenemen en aan onze kaptein overhandigen.

Programma*:
9:00 uur: Klaar staan met opgebouwde set en duikpak aan
9:30 1e bootduik/eiland
Lunch
13.00 2e bootduik/eiland

 * In verband met weer en het aantal deelnemers kunnen er wijzigingen in het programma plaats vinden. Houd daarom de e-mail in de gaten.

Let op. De club aanvaardt geen aansprakelijk voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.