Kempervennen

Datum/Tijd
14/08/2022   -   10:00 - 14:00

Locatie
Kempervennen <= Klik op de locatienaam om meer informatie te krijgen.

Georganiseerd door :


Datum: 14 augustus 2022
Tijdstip verzamelen: 10.00 uur
Adres: Kempervennendreef 8, 5563 VB  Westerhoven

Omschrijving:
Betaald duiken a € 17,50.
Eigen bijdrage per duiker is € 7,50. Het resterende bedrag a € 10,00 wordt door de vereniging betaald. Tevens zijn er parkeerkosten van Center Park.
De Kempervennen is een leuke duikplaats op het terrein van Centerparcs. Je kunt hier vrij duiken, maar je moet vooraf reserveren. In de Kempervennen ligt het Scuba Park Kempervennen Trainings- en belevingsplatform. Dit is het grootste duikplatform van Nederland, met een afmeting van meer dan 200 m2. Daarnaast leeft hier de grootste meerval van Nederland. ‘Big Mamma’ meet maar liefst 2.40 m. Ze zwemt hier met een tiental van haar soortgenoten. De kans dat je ze tegenkomt, is hier groter dan waar dan ook. Beheer: De Kempervennen wordt beheerd door Dive Company. Betaald duiken op afspraak!
Je gaat bij de Kempervennen vlak voor de duikschool te water. Het platform ligt direct voor de instap. Er kunnen met gemak dertig duikers tegelijk gebruik van maken. Hoofdattractie blijven de meervallen. Je spot ze vaak onder de drijvende wilgentakken voor de duikschool.
Programma
10.00 uur Verzamelen bij de poort Kempervennendreef 8 Westerhoven
Er kunnen meerdere duiken gemaakt worden tot uiterlijk 17.00 uur

Parkeren
Er is voldoende betaald parkeer gelegenheid.

Afstand tot duikplek
Het is een stukje lopen van de P-plaats tot de duikplek. Er is een kar aanwezig maar het wordt aanbevolen om zelf een kar of steekwagen mee te nemen.

Geschikt voor
Geleidelijk aflopende bodem, groepen, mindervaliden (makkelijk te water voor de duikschool), oefenduiken (goede faciliteiten), alle niveaus

Beschikbare faciliteiten
Toiletten, douche, omkleedruimte, spoelruimte

Vulstation is aanwezig.

Onbeperkt vrij duiken van 10.00 tot 17.00 uur

Brevet
Vertoon van brevet en logboek is verplicht evenals duikregistratie op het diverooster.

Zicht gemiddeld
4 meter

Diepte
15 meter

Bodem
Zand

Aanwezig leven
Baars, Karper, Meerval (Big Mamma), Paling, Snoek, Voorn en Zoetwaterkwal

Kosten
€ 7,50 eigen bijdrage per duiker. € 10,00 door vereniging, inclusief koffie, thee of warme chocomel bij aankomst en gebruik alle faciliteiten.
Eigen bijdrage betalen aan vereniging op NL80 INGB 0007 4378 01 ten name van Aqua Bubblemaker Club onder vermelding van Kempervennen.
Inschrijven in definitief, restitutie van geld is niet mogelijk.

Bijzonderheden
I.v.m. reserveren, Inschrijven uiterlijk voor donderdag 21 juli a.s. Besluit je daarna om mee te gaan dan moet je je zelf aanmelden en betalen bij Dive Company.
Het is mogelijk om ter plaatse uitrustingsstukken of een gehele uitrusting te huren. Echter dit moet je zelf regelen via info@divecompany.nl

Info duikstek: Meer informatie kun je vinden op de website van Dive Company

* Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Voor vragen of contact over deze duikdag kun je terecht bij Rob Riechelman via 06-34349888 of via info@aquabubblemakerclub.nl

Corona Disclaimer:

 

  • Als je op basis van de RIVM maatregelen in isolatie of quarantaine moet gaan kom dan ook niet naar de training of  het evenement.
  • Kijk voor de actuele informatie op de site van het RIVM.

Met het inschrijven voor deze training of dit evenement bevestig ik, dat ik me houd aan alle regels conform covid-19.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.