Leuk je (weer) te zien!

Op deze site kun je een overzicht krijgen van alle aankomende evenementen die door/voor de vereniging worden georganiseerd. Dit zijn zowel de zwembadtrainingen als de buitenevenementen. Daarnaast hebben we een aantal forums waarin je een eigen bijdrage kunt doen.

Links (of bovenin op kleinere schermen) zie je het menu, dan de zoekopties en een overzicht van de 5 eerstvolgende zwembad en buitenactiviteiten.
Daaronder kun je je inschrijven om via email op de hoogte te worden gehouden van evt. wijzigingen op de site. Op dit moment kijken we nog even wat daar de beste instellingen voor zijn, maar inschrijven kun je wel alvast doen.


Voor leden van ABC Club:
Je bent lid van Duikvereniging “Aqua Bubblemaker Club”, kortweg genoemd ABC Club. Als lid van deze club kun je (bijna) elke zaterdagavond de clubtraining in het zwembad van Almere- stad bijwonen van 19.00 tot 20.30 uur.
Daarnaast worden door de Evenementen Commissie (EC) diverse duiken in het buitenwater georganiseerd of andere leuke groepsactiviteiten.
Alle geplande evenementen, zowel in zwembad als buitengebeuren, staan vermeld op de site van onze club, onder “Evenementen”.

Om dit Clubrooster te kunnen zien heb je een inlogcode nodig!
Voor de leden van ABC Club is een besloten gedeelte gemaakt waarop ingelogd moet worden. Dit gedeelte is wegens privacy overwegingen niet openbaar zichtbaar gemaakt. In dit gedeelte vind je ons Forum en de Nieuwsbrief waarin namen worden genoemd en foto’s geplaatst, ook van onze jeugdleden en kinderen van de leden. Wij willen niet dat dit openbaar op internet komt.
Zodra je (aspirant) lid bent van ABC Club ontvang je de inlog gegevens.

De duikvereniging beschikt zelf niet over duikmaterialen, dus als je die nog niet hebt dan kun je die huren bij ABC Dive, hét duikcentrum van Almere wat ook in het zwembad gesitueerd is. Wel graag ruim van te voren bij hun reserveren, want cursisten van ABC Dive gaan altijd voor en het kan wel eens gebeuren dat alle duikmaterialen al in gebruik zijn! Leden van ABC Club krijgen korting op de huurprijs.
Het duikcentrum ABC Dive staat in feite los van de Club. Vanuit ABC Dive worden alle PADI duikopleidingen aangeboden van een introductieduik tot professionele Duikinstructeur, ongeacht of je nu lid bent van de vereniging of niet. Neem voor meer info contact op met info@abcdive.nl voor het cursus overzicht, alle vragen over duikopleidingen en/of zwem- en duikmaterialen.

Soms krijgen clubleden wel korting op een cursus van ABC Dive.
Het zwembad wordt door ABC Dive op zaterdagavond gedeeld samen met ABC Club, dus we hebben ieder de helft van het grote wedstrijdbad. De huurkosten voor het bad worden uiteraard ook gedeeld.

Ben je nog geen lid? Kom dan gewoon een keer langs op een zaterdagavond en doe gezellig mee met een zwembad training, dan kun je zelf zien en ervaren hoe het allemaal gaat en ná het duiken met de overige leden praten aan de bar van restaurant ABC Café.

Laat ons wél even van te voren weten wanneer je mee wilt doen, dan zorgen wij ervoor dat één van de leden klaar staat om jou op te vangen en de weg te wijzen.

Voor alle vragen over duikvereniging ABC Club mail je naar:

info@aquabubblemakerclub.nl

Aqua Bubblemaker Club
Chris & Marja de Vries
J.S. Bachweg 3
1323 BA Almere


Hoe lang bestaat ABC Club?
In juli 1999 zijn wij als ondernemer gestart met ons duikcentrum “Aqua Business Centre” met de 1e PADI duikschool in Almere en wij wilden daarnaast ook graag een eigen duikvereniging, zodat cursisten die we zelf hadden opgeleid ook een vervolg daarop hadden met duikers die hun de weg konden wijzen in de duikwereld en we met elkaar die fascinerende duiksport konden beoefenen.

Op 20 september 1999 (mijn 50e verjaardag!) werd ik door mijn man (Chris) en een paar vrienden meegenomen naar de Kamer van Koophandel. Mijn verbazing was groot, maar ik kreeg het verjaardagscadeau wat bovenaan mijn verlanglijstje stond; een duikvereniging ABC Club!

Onze vereniging is dus van oorsprong mijn cadeautje en ons “kindje” waar we ontzettend trots op zijn.

Onze duikvereniging heeft inmiddels ruim 75 leden en het is met recht dé gezelligste duikclub van Nederland te noemen!

Per 1 april 2015 hebben wij ons duikcentrum ABC Dive verkocht aan Remco.
Wij zijn nu met pensioen maar zijn nog steeds de bestuurders van onze duikvereniging ABC Club.

Het duikcentrum is in die zin niet meer zo nauw verbonden met ABC Club, maar ook Remco is lid van onze duikvereniging, dus er is nog wel degelijk sprake van een hechte verbintenis.
Wel hebben we samen besloten om voor ABC Club een afzonderlijke website te maken en ook heeft ABC Club nu haar eigen e-mail adres:

info@aquabubblemakerclub.nl

Heb je belangstelling om lid te worden van ABC Club?

Mail dan naar: info@aquabubblemakerclub.nl

Je kunt ook via onze site contact maken door het formulier in te vullen.

Groetjes van Chris & Marja de Vries
Namens Aqua Bubblemaker Club

 

Klik hier voor het Contributiebesluit & Reglementen.

Klik hier voor de Statuten ABC Club