Duikkeuring 7 febr.

Datum/Tijd
07/02/2022   -   18:30 - 22:00

Locatie
Zwembad <= Klik op de locatienaam om meer informatie te krijgen.

Georganiseerd door :


Beste leden van de Aqua Bubblemaker Club,

De Aqua Bubblemakerclub organiseert samen met ABC Dive en Marc Lighthart van Arbonova-Scubamedical weer een collectieve keuringsavond. De keuring wordt uitgevoerd in het leslokaal van ABC Dive.

Keuringsdata

  • Maandag 7 februari tussen 18:30 en 22:00 uur
  • Woensdag 9 februari tussen 18:30 en 22:00 uur

Hoe aan te melden?

  • Een afspraak dien je zelf te maken via https://arbonova.nl/aanmelden/duikkeuring/. Geef in de opmerking aan “Aqua Bubblemaker Club keuring” en vermeld een voorkeursdatum. Je ontvangt van Marc een afspraakbevestiging en een vragenlijst die je van tevoren moet invullen.
  • Wacht niet te lang met het inplannen van deze keuring, want vol = vol en elke avond maximaal 8 plekken!
  • Indien er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zijn, plannen we mogelijk nog een extra avond in of Marc maakt met jou een afspraak in zijn eigen praktijk.

Deze keuring kost normaliter €75. Wanneer je gebruik wenst te maken van de collectieve keuring op één van onderstaande keuringsavonden, kost de keuring € 50,-. Dit bedrag dient wel op de avond zelf contant aan Marc voldaan te worden (er kan dus niet gepind worden bij ABC Dive). Heb je een factuur nodig, dan betaal je € 60. Een duikkeuring wordt mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar. Ik zou dit zeker even nagaan.

Met vriendelijke groeten van de Evenementen Commissie

Inschrijven

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.