Historie

Hoe is ABC Club begonnen?

Op 20 september 1999 werd onze duikvereniging Aquabubblemaker Club opgericht als verlenging van de toenmalige duikschool Aqua business Centre.
De school wilde ook graag een eigen duikvereniging, zodat cursisten die hun brevet hadden gehaald ook de mogelijkheid hadden om samen met andere duikers de fascinerende duiksport te blijven beoefenen.
Al deze jaren zijn we een actieve vereniging, die in 2019 haar 20 jarig bestaan heeft gevierd.
De vereniging heeft een stabiel leden aantal van ruim 80 leden en het is met recht dé gezelligste duikclub van Nederland te noemen!

Per 1 april 2015 heeft  ABC Dive de duikschool overgenomen.
Vanaf 30 maart van hetzelfde jaar hebben met pijn in hun hart de oude eigenaren ook hun bestuursfunctie van de vereniging neergelegd.
Een enthousiast bestuur werd gevormd uit al bestaande bestuursleden en een nieuwe voorzitter en penningmeester en secretaris werden gevonden om zo het voortbestaan te garanderen.

Het duikcentrum ABC DIVE is in die zin niet meer zo nauw verbonden met Aquabubblemaker Club, maar ook de eigenaar  is een actief lid van onze duikvereniging, Er is dus nog wel degelijk sprake van een hechte verbintenis.
Wel hebben we toendertijd samen besloten om voor de vereniging een afzonderlijke website te maken en ook heeft Aquabubblemaker Club sinds die tijd haar eigen e-mail adres:
Heb je belangstelling om lid te worden van ABC Club?

Mail dan naar: info@aquabubblemakerclub.nl of gebruik het contactformulier.

Groetjes namens het bestuur.