De Tijningen (geannuleerd)

Datum/Tijd
19/06/2022   -   10:00 - 14:00

Georganiseerd door :


De Tijningen

Datum:  19 Juni 2022
Tijdstip verzamelen: 09:30
Adres: Wielkamp 10, 5301 DB Zaltbommel

De Tijningen is een mooie, gevarieerde duikstek. Je ziet prachtige bodemstructuren, kleiwanden en rietformaties. Veel vis ook, waaronder snoeken, baarzen en grote karpers. De Tijningen is ook prima geschikt voor een nachtduik. Vooral in het voorjaar wemelt het hier ‘s nachts van de vissen. Een van de mooiste locaties in de regio Zaltbommel.

Je kunt in de Tijningen zowel in de zuidwest- als de zuidoosthoek het water in. Aan beide kanten ga je vanaf een strandje te water. Het water loopt aan de zuidoostkant geleidelijk af, aan de zuidwestkant is de helling behoorlijk steil. Wees voorzichtig! Aan deze kant heb je wel de meeste parkeerruimte. Je loopt vanaf een de parkeerplaats via een verhard pad naar de instapplaats.

Waarschuwing: Pas bij de Tijningen op voor vislijnen. De vissers zijn vaak niet vanaf het water te zien. Steil aflopende bodem bij de instap aan de zuidoostkant.

Parkeergelegenheid is ruim aanwezig
Afstand +/- 100 meter
Geschikt voor:    Beginnende, gevorderde en mindervalide.
Stroming: Geen
Duiksoort: Kantduik
Diepte: 18 meter
Zicht: 3 tot 7 meter
Leven: Brasem, karper, paling, snoek, snoekbaars, stekelbaars, voorn, zeelt

Let op de club kan geen aansprakelijk aanvaarden voor schade of claims voortkomende uit calamiteiten of onvolkomenheden die zich eventueel kunnen voordoen op deze dag. Zorg voor de juiste verzekeringen en dekkingen indien noodzakelijk. Dit is een eigen verantwoordelijkheid

Vragen: Jan Schuurkamp 06-80181930  jan@schuurkamp.eu of via  info@aquabubblemakerclub.nl

Corona Disclaimer:

  • Als je op basis van de RIVM maatregelen in isolatie of quarantaine moet gaan kom dan ook niet naar de training of  het evenement.
  • Kijk voor de actuele informatie op de site van het RIVM.

Met het inschrijven voor deze training of dit evenement bevestig ik, dat ik me houd aan alle regels conform covid-19.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.